Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
19 Mayıs 2012, 19:45
2305 Mesaj 376 Konu Gönderen: 16989 Üye
Son üye: pcmaniak
Promosyon Kap  |  Sitemiz Hakkında  |  DUYURULAR  |  Kullanım Şartlarında Değişiklik « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Kullanım Şartlarında Değişiklik  (Okunma Sayısı 892 defa)
alicaner
Yönetici
Süper Üye

« : 16 Ağustos 2008, 19:44 »

Kullanım Şartlarımızda aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır.

5. madde

"ve aksi belirtilmedikçe kargo ücreti promosyonu kazanan kişi tarafından ödenecektir" silinmiştir,
"ve kargo ücreti sponsor tarafından karşılanacaktır." eklenmiştir.

7. madde

"Promosyonu kazanan talihli 7 gün içerisinde bilgilerini sisteme girmezse talihli hakkını kaybetmiş olur ve promosyon tekrar aynı süre ile katılıma açılır." eklenmiştir.
setirekli
yk
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2008, 00:13 »

5. maddenin değişikliği daha iyi olmuş. Gülümseme

ne kadar şans bize gülmesede teşekkürler....

yk
adanarock
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2008, 05:57 »

uye bilgileri hediye kazanılmadan girilmiş ise mail ile cevap almayı bekliyor musunuz yoksa direk hediyeyi yolluyor musnuz.
duman64
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2008, 12:55 »

Tam süper olmuş ilgililere teşekkürler. Daha hediye kazanamadık ama olsun Kahkaha
gurcan15
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2008, 17:04 »

adanarock un sorusuna bende katılıyorum.Eğer bilgilerimizi hediyeyi kazanmadan önce girdiysek yinede hediyeyi kazanınca bizden cevap bekliyormusunuz yoksa hediyeyi direk yolluyormusunuz.
Herkese Teşekkür Ediyorum
alicaner
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2008, 17:24 »

adanarock un sorusuna bende katılıyorum.Eğer bilgilerimizi hediyeyi kazanmadan önce girdiysek yinede hediyeyi kazanınca bizden cevap bekliyormusunuz yoksa hediyeyi direk yolluyormusunuz.
Herkese Teşekkür Ediyorum

genelde 1-2 gün bekliyoruz, bu sırada talihli bilgilerini girerse sponsorumza bilgileri iletiyoruz. 1-2 gün içinde girmezse mail atıyoruz, ve cevap bekliyoruz. toplamda 7 gün içinde bilgileri bize ulaşmazsa hakkını kaybetmiş oluyor.

1-2 gün beklememizin nedeni, talihlinin loglarını inceliyoruz ve herhangi şüpheli bir hareketi var mı diye kontrol ediyoruz, eğer herşey normalse bilgilerini istiyoruz maille.
Sayfa: [1]
Promosyon Kap  |  Sitemiz Hakkında  |  DUYURULAR  |  Kullanım Şartlarında Değişiklik « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: