Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
23 Şubat 2012, 03:22
2304 Mesaj 376 Konu Gönderen: 16932 Üye
Son üye: yuceldasdan
Promosyon Kap  |  Sitemiz Hakkında  |  DUYURULAR  |  131 nolu promosyon tekrar çekilmiştir « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: 131 nolu promosyon tekrar çekilmiştir  (Okunma Sayısı 1342 defa)
alicaner
Yönetici
Süper Üye

« : 04 Ağustos 2008, 22:08 »

Yeni talihlimizi tebrik ederiz. Hile yapan arkadaşın hesabını yasakladım, kendisine teessüflerimizi bildiriyoruz.
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2008, 23:10 Gönderen: alicaner » Logged
josephus
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2008, 11:17 »

Yaw çok güzel bir site, ben yeni üye oldum sayılır. Ama verilen hediyeleri biraz çeşitlendirseniz nasıl olur ? Mesela yaz aylarında tatil, seyahat, eğitim bursları, bisiklet, lcd tv, motosiklet, araba felan Gülümseme Çok daha cazip olur. Ama tabii bunlar için de ciddi sponsorlar bulmak lazım. Bence özellikle bu yaz döneminde, seyahat acenteleri bu tür işlere cazip bakarlar gibi. Bi denemek lazım....
yalçınörtmen
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2008, 12:46 »

merhabalar 126 numaralı promosyaonu kız kardeşim kazanmış kendisi aranmış sipariş vermesi söylenmiş anlayamamış kendisinin tekrar aranması bilgi verilmesi mümkün mü acaba.Bir duruma da açıklık getirelim sizin hile yaptı dediğiniz kişi de kendisi oluyor. Önceki üyelik bilgileri bilgisayarına format atıldığından yok olmuştu. Kendisine ben yeniden üye ol dedim. Şans ya tekrar çekilişte ona çıkmış hile mi yapmış oluyor. Lütfen insanları zan altında bırakmadan önce bir arayın sorun kendisinden öğrenin.Ayrıca kazandığı 126numaralı promosyonu alabilmesi için ne yapması gerektiğini arayıp söylerseniz çok sevincektir. Çalışmalarınızda başarılar.
Hege
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2008, 12:48 »

bu işin hilesidemi var valla çok ilginç bu millet iyice azıtmış
Hege
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2008, 12:52 »

yalçınöğretmen çarşı iyice karıştı herhalde Gülümseme
Hege
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2008, 12:54 »

pardon yalçınörtmen Gülümseme
alicaner
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2008, 17:24 »

merhabalar 126 numaralı promosyaonu kız kardeşim kazanmış kendisi aranmış sipariş vermesi söylenmiş anlayamamış kendisinin tekrar aranması bilgi verilmesi mümkün mü acaba.Bir duruma da açıklık getirelim sizin hile yaptı dediğiniz kişi de kendisi oluyor. Önceki üyelik bilgileri bilgisayarına format atıldığından yok olmuştu. Kendisine ben yeniden üye ol dedim. Şans ya tekrar çekilişte ona çıkmış hile mi yapmış oluyor. Lütfen insanları zan altında bırakmadan önce bir arayın sorun kendisinden öğrenin.Ayrıca kazandığı 126numaralı promosyonu alabilmesi için ne yapması gerektiğini arayıp söylerseniz çok sevincektir. Çalışmalarınızda başarılar.

merhabalar zaten 126 nolu promosyonu kazandı ve haketti kendisi. sponsorumuza bilgileri iletildi, arayanlar da sponsor firmadır zannediyorum.

ancak kurallarımza göre bir şahıs birden fazla hesap oluşturarak promosyonlarımıza katılamaz, kazansa da iptal edilir. bilgisayarına format atması bunu değiştirmez, şifresini tekrar sistemden isteyip kaldığı yerden devam edebilir.

bizi anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz, sizinki belki masum bir hata ancak şüpheli hareketlere karşı çok tahammülümüz yok, kimsenin hakkının yenmesini istemiyoruz.
yalçınörtmen
Yeni Üye
*

« Yanıtla #7 : 13 Ağustos 2008, 17:44 »

merhabalar sevgili site yöneticisi arkadaş,
Öncelikle çok yapıcı ve olumlu cevabınız için teşekkür etmek istiyorum.Gerçekten kızkardeşimin hile yapma amacıyla böyle bir şey yapmadığına inanınız.İsterseniz bakın tek isimle girmiştir. Şanslı imiş iki kez kazandı ama ne tesadüf biri iptal edildi biri de şirket yetkileri aramış sipariş vermeniz gerekiyor demişler o da yapamamış sizden ricam şirket yetkililerine rica etseniz alması için ne yapması gerekiyorsa tekrar son kez arayıp anlatsalar. Çok sevindireceksiniz bizi inanın. Yanınızdayız destekliyoruz sitenizi reklamınızı en iyi şekilde yapıyoruz buna inanın. Saygılar.
alicaner
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #8 : 13 Ağustos 2008, 18:01 »

ilgili arkadaşa yönlendirilmiştir, en kısa sürede kızkardeşiniz aranacak.
sitemize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
asena20
Yeni Üye
*

« Yanıtla #9 : 13 Ağustos 2008, 20:24 »

a-d-a-l-e-t
yalçınörtmen
Yeni Üye
*

« Yanıtla #10 : 13 Ağustos 2008, 23:03 »

evet adalet güzel
yalçınörtmen
Yeni Üye
*

« Yanıtla #11 : 14 Ağustos 2008, 18:15 »

Ali bey bugün kimse aramamış kardeşimi ilettiniz mi acaba durumu selamlar
nnur
Yeni Üye
*

« Yanıtla #12 : 15 Ağustos 2008, 07:29 »

Ben de yeni bir hesap açtım, fakat iki hesabı aynı anda kullanmıyorum,çekiliş kayıtlarından görebilirsiniz. Benzer bir ithamla karşılaşmadan eskisini ital etmek istiyorum. Bunu nasıl yapabiliriz?
muhammedka
Muhammed Kaya
Yönetici
Yeni Üye

« Yanıtla #13 : 15 Ağustos 2008, 10:38 »

Sponsorumuza sorun iletilmiştir. dönüş yapmalarını beklemekten başka birşey yapamıyoruz şuan için.
alicaner
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #14 : 15 Ağustos 2008, 10:44 »

Ben de yeni bir hesap açtım, fakat iki hesabı aynı anda kullanmıyorum,çekiliş kayıtlarından görebilirsiniz. Benzer bir ithamla karşılaşmadan eskisini ital etmek istiyorum. Bunu nasıl yapabiliriz?

Silmek istediğiniz hesabınızdan giriş yaparak,  http://www.promosyonkap.com/f/index.php?action=profile sayfasına gidin.
soldaki linklerin en altında "Üyeyi Sil" linkine tıklayarak silebilirsiniz.
Sayfa: [1] 2
Promosyon Kap  |  Sitemiz Hakkında  |  DUYURULAR  |  131 nolu promosyon tekrar çekilmiştir « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: