merhabalar 126 numaralı promosyaonu kız kardeşim kazanmış kendisi aranmış sipariş vermesi söylenmiş anlayamamış kendisinin tekrar aranması bilgi verilmesi mümkün mü acaba.Bir duruma da açıklık getirelim sizin hile yaptı dediğiniz kişi de kendisi oluyor. Önceki üyelik bilgileri bilgisayarına format atıldığından yok olmuştu. Kendisine ben yeniden üye ol dedim. Şans ya tekrar çekilişte ona çıkmış hile mi yapmış oluyor. Lütfen insanları zan altında bırakmadan önce bir arayın sorun kendisinden öğrenin.Ayrıca kazandığı 126numaralı promosyonu alabilmesi için ne yapması gerektiğini arayıp söylerseniz çok sevincektir. Çalışmalarınızda başarılar.
merhabalar zaten 126 nolu promosyonu kazandı ve haketti kendisi. sponsorumuza bilgileri iletildi, arayanlar da sponsor firmadır zannediyorum.
ancak kurallarımza göre bir şahıs birden fazla hesap oluşturarak promosyonlarımıza katılamaz, kazansa da iptal edilir. bilgisayarına format atması bunu değiştirmez, şifresini tekrar sistemden isteyip kaldığı yerden devam edebilir.
bizi anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz, sizinki belki masum bir hata ancak şüpheli hareketlere karşı çok tahammülümüz yok, kimsenin hakkının yenmesini istemiyoruz.